CSODASZARVAS VENDÉGHÁZ Sály-Latorpuszta
Fordítson hátat a világnak a Csodaszarvas vendégházban!

Csodaszarvas vendégház Sály

Gondolt már arra, milyen jó volna egy erdővel körülvett csodás házban pihenni?

 • ...ahol reggel a város zaja vagy telefoncsörgés helyett madárcsicsergésre ébredhet, és harapni lehet a friss levegőt...
 • ...ahol a nap első kávéját fákkal körülvett teraszon fogyaszthatja el madarak vagy mókusok társaságában
 • ...ahol csodálatos, békés táj veszi körül, mely feledteti a mindennapi gondokat...
 • ...ahol hallani a csendet
 • ...ahol minden az egymásra figyelésről szól
 • ...ahol megélheti az apró örömöket és mosolyokat…
 • ...ahol helyet talál a romantikus estékhez, a meghitt beszélgetésekhez és a páratlan együttlétekhez, vagy éppen egy fergeteges bulihoz.

Akkor engedje meg nekünk, hogy tisztelettel ajánljuk figyelmébe Sály külterületén, a településtől 3 km-re fekvő Csodaszarvas vendégházunkat.

Kényelem, kikapcsolódás

Szállás akár 12 főre

A felújított vendégház 12 férőhelyes, melyben 4 igényesen berendezett szoba áll a vendégek részére, 3 fürdőszobával, két szinten. A hangulatos nappaliban bárki találhat magának egy kényelmes fotelt, melyben olvashat vagy társaloghatnak a kandalló mellett.
Itt megvan minden, amire csak szükség lehet a kikapcsolódáshoz. Udvarunk nyugodt pihenést, a gyerekek számára tökéletes szórakozást nyújt köszönhetően a játszótérnek, trambulinnak illetve az interaktív tábláknak, a szauna, a dézsafürdő, mozi szoba, borospince, kemence, grillező, csocsó, pingpong pedig maximális kikapcsolódást biztosítanak, minden kedves Vendégünk számára. Ezen szolgáltatásokkal az itt eltöltött időt még nyugodtabbá, tökéletesebbé varázsoljuk.

A felújított vendégházban 4 szoba áll a vendégek részére, 3 fürdőszobával, két szinten. Az alsó szinten található egy kis étkezőrésszel egybenyitott, teljesen felszerelt konyha, egy WC, egy fürdő, és egy kandallóval díszített tágas nappali, melynek óriási ablakai az udvarra néző fák varázsát tükrözik. Ezen a szinten működik egy szauna, egy mozi szoba projektorral és kivetítő vászonnal és egy nagy kanapéval.

A felső szinten két szoba áll a vendégek rendelkezésére, valamint egy fürdőszoba. A kisebb szoba 2 ágyas, a nagyobb szobában akár 4 fő is kényelmesen aludhat az ötletesen kialakított galériának köszönhetően. A szobához tartozik egy erkély is, amelyre kilépve az erdő csodás világa hever a lábunk előtt. A házhoz egy külön bejáratú apartman tartozik, amely 4 ágyas szobával, fürdővel és előtérrel lett kialakítva.

Az épület alatt egy borospince került kialakításra, ahol a vendégek összeülhetnek egy pohár bor társaságában. A fedett teraszon 12 férőhelyes ülőgarnitúra biztosítja a vendégek kényelmét, a jó hangulatról a hangtechnika gondoskodik. A ház udvarán található egy kemence, melyben ízletes és ropogós ételek készíthetők, valamint bográcsozásra, grillezésre, nyársalásra alkalmas hely is ki lett építve. Egy 10 személyes fürdődézsával is kedveskedünk vendégeinknek, hogy az itt eltöltött időt még nyugodtabbá, tökéletesebbé varázsoljuk. A kertben végigcsobogó patak látványa pedig megkoronázza mindenki számára ezt az élményt. Az udvar a gyerekek számára is tökéletes kikapcsolódást nyújt köszönhetően a játszótérnek, illetve az interaktív tábláknak, melyekkel játékos formában ismerkedhetnek meg a gyerkőcök a környék természeti értékeivel.

A célunk az volt, hogy egy olyan helyet hozzunk létre, ahol az itt eltöltött idő egyszerre legyen élmény és szórakozás, valamint pihentető feltöltődés. Távol van a város zajától, a digitális világtól, mivel térerő itt nincs, így a vendégek kizárhatnak minden külső tényezőt, és együtt lehetnek a szeretteikkel, barátaikkal.

A vendégház felszereltsége:

 • tűzhely, mikrohullámú sütő, hűtő, edények, evőeszközök, kenyérpirító, vízforraló, turmix, kávéfőző, mosogatógép
 • TV, projektor, laptop, házimozi rendszer, telefon, internet, mini könyvtár, társasok
 • kerti bútor, fürdődézsa, kemence, bográcsállvány, tollas ütő, grill, pingpong asztal, játszótér, interaktív táblák
Csend a természet lágy ölén

Szállás a nyugalom szigetén

0

Térerő

0

forgalom

0

fényszennyezés

Számtalan lehetőség az egész családnak

És hogy mit is lehet itt csinálni?

 • Esténként zenét hallgatva egy pohár borral fürdőzni a 10 személyes fürdődézsában.
  Egy 10 személyes fürdődézsával kedveskedünk vendégeinknek, hogy az itt eltöltött időt még nyugodtabbá, tökéletesebbé varázsoljuk.
 • Forró gőzben relaxálni a szaunában.
  Vendégházunk alsó szintjén egy szauna biztosítja vendégeink számára maximális kikapcsolódást.
 • Egy fárasztó nap után kényelemben filmezni a mozi szobában.
  Mozi szobánkban egy nagy felbontású projektor, házimozi rendszer és laptop biztosítja a mozi élményt.
 • Finom borokat kortyolni a ház alatt megbújó borospincében.
  Az épület alatt egy borospince került kialakításra, ahol a vendégek összeülhetnek egy pohár bor társaságában.
 • Élvezni a természetet.
  Kilépve a házból egyből a fák sűrűjében, a patak mentén találja magát a vendég. Számos túraútvonal található a környéken.
 • Csocsózni, pingpongozni, társasozni, könyvet olvasni, kártyázni, pókerezni, zenét hallgatni, tollasozni.
  Udvarunk nyugodt pihenést, a gyerekek számára tökéletes szórakozást nyújt köszönhetően a játszótérnek, trambulinnak illetve az interaktív tábláknak, a szauna, a dézsafürdő, mozi szoba, borospince, kemence, grillező, csocsó, pingpong pedig maximális kikapcsolódást biztosítanak, minden kedves Vendégünk számára.
 • Sütni-főzni a kemencében, a bográcsban, a grillvonaton, a tárcsán, vagy a felszerelt konyhában.
  A ház udvarán található egy kemence, melyben ízletes és ropogós ételek készíthetők, valamint bográcsozásra, grillezésre, nyársalásra alkalmas hely is ki lett építve.
NE KERESSEN TOVÁBB SZÁLLÁST

FOGLALJA LE VENDÉGHÁZUNKAT MÉG MA

+36-70/942-0658